flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА!!! Відкрита вакансія!!!

07 березня 2024, 11:22

В Шумському районному суді Тернопільської області вакантною є посада страшого секретаря суду

Основні обов’язки на посаді:

  1. Контроль за виконанням працівниками канцелярії їх функціональних обов'язків, за веденням обліково-статистичних карток, за веденням документів первинного обліку та номенклатурних справ.
  2. Підготовка та передача до архіву суду кримінальних справ та матеріалів за минулі роки, провадження у яких закінчено.
  3. Заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді під час реєстрації кримінальних справ та матеріалів. Робота зі звернення судових рішень до виконання.
  4. Складення статистичних звітів про результати розгляду кримінальних справ, підготовка іншої статистичної інформації, необхідної в діяльності суду.
  5. Засвідчення копії судових рішень (документів) у кримінальних справах, які передані до канцелярії суду, видача копій судових рішень.

Основні вимоги:

  • освіта вища освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (спеціальності «Правознавство», «Правоохоронна діяльність»);
  • вільне володіння державною мовою (наявність  державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (Витягу з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою).

 Заробітна плата:  посадовий оклад 9880,00 грн., надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови КМУ від 15.01.2017 року №15, надбавка, премія та доплати відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу», в частині, що не суперечать п.12 Прикінцевих положень Закону України «Про державний бюджет України на 2024 рік» та у разі встановлення.

Звертаємо Вашу увагу! Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» №2259-ІХ від 12.05.2022 року, для призначення на посади державної служби у період дії правового режиму воєнного стану проходити конкурснний відбір не потрібно. Призначення на посаду старшого секретаря суду відбудеться на період дії воєнного стану до призначення переможця конкурсу або до спливу 12 місячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 Перелік документів, необхідних для участі в доборі, та строк їх подання

  • заява;
  • резюме;
  • заповнена особова картка;
  • документи, що підтверджують наявність громадянства України;
  • документи, що підтверджують наявність освіти (з додатками);
  • інформація про подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування;
  • державний сертифікат про рівень володіння державною мовою (Витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою).

На електронні документи, що подаються, накладається кваліфікований електронний підпис претендента.

Документи подаються на електронну адресу  inbox@sh.te.court.gov.ua  

 з 12 по 19 березня 2024 року включно до 17 год. 00 хв. 

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (03558)21250