flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів Тернопільської області за результатами роботи протягом першого півріччя 2023 року

24 липня 2023, 12:16

20 липня 2023 року в Територіальному управлінні ДСА України у Тернопільській області відбулась робоча нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів області за результатами роботи протягом першого півріччя 2023 року в умовах воєнного стану.

  У нараді взяли участь: Федір ШЕВЧУК – начальник ТУ ДСА України у Тернопільській області, Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА – заступник начальника управління, керівники підрозділів, головні спеціалісти Територіального управління та представники РСП в Тернопільській області ДП “ІСС”.

  Робоча нарада була проведена з метою аналізу роботи у першому півріччі 2023 року та визначенням пріоритетних напрямків та завдань на друге півріччя 2023 року, в умовах воєнного стану.

    Під час наради були обговорені актуальні питання пов’язані з діяльністю та комунікацією місцевих загальних судів області, підготовкою судових установ до роботи в осінньо-зимовий період, розглядались ключові аспекти судової діяльності та виклики, з якими зіштовхуються судові установи в умовах воєнного стану.

   За підсумками роботи визначено конкретні кроки щодо подальшої роботи судових установ у II півріччі 2023 року, в межах повноважень.

   У другій частині робочої наради для працівників Територіального управління, ДП “ІСС” та представників судових установ були запрошені з Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста – командир загону швидкого реагування, інструктор з першої домедичної допомоги та заступник командира загону швидкого реагування Павло Мельник та інструктор з першої домедичної допомоги Юлія Пошелок, які провели навчання з домедичної допомоги.

  Під час навчання розглянуто алгоритм надання домедичної допомоги, порядок дій при серцевих нападах, інсультах та розглянуто типи кровотеч і способи їх зупинки. Для відпрацювання отриманих знань, працівники пройшли симуляційні вправи, які були запропоновані інструкторами.

  Федір ШЕВЧУК висловив подяку усім, хто долучився до організації та проведення навчання, а також сподівання на те, що підвищення рівня навичок з надання першої домедичної допомоги дозволить співробітникам судів області, Територіального управління та представникам РСП в Тернопільській області ДП “ІСС” бути ще більш ефективними та готовими діяти в надзвичайних ситуаціях. Такий підхід є важливим елементом професійної діяльності, адже забезпечення безпеки та здоров’я працівників та відвідувачів судових установ є пріоритетом для кожного.

  Робочу нараду начальник управління завершив словами подяки керівникам  апаратів місцевих загальних судів та колективам судів за сумлінну працю у забезпеченні стабільної роботи. Побажав учасникам наради твердої віри в Перемогу, системної роботи, витримки та професійних підходів при виконанні усіх поставлених завдань.

 

 

Прес служба суду