flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виставка малюнків на тему «Суд очима дітей»

22 грудня 2021, 10:22

До Дня працівника суду у Шумському районному суді Тернопільської області відбулась неординарна подія –  виставка малюнків на тему «Суд очима дітей».

До експозиції, щойно її розмістили на першому поверсі суду, найпершими на оглядини потягнулися самі працівники. Ще б пак! Адже багато хто доклав безпосередніх зусиль, щоби ця виставка була належним чином оформлена. Тепер, щоразу проходячи коридором, будемо мимоволі затримувати погляд на стенді, покращуючи свій настрій. І нашим відвідувачам, сподіваємось, теж буде приємно поглянути на неймовірні творіння дитячих рук, від яких так і віє теплом та думкою, що суд – це захист!

Своє бачення непростої діяльності судової гілки влади у яскравих кольорах та стриманій графіці представили 28 дітей. На дитячих роботах зображено і будівлю Шумського районного суду Тернопільської області , і богиню правосуддя Феміду, і символи суддівської влади. Звісно ж, діти не оминули своєю увагою і постать стриманого та справедливого судді. Дякуємо вам, наші найдорожчі! Працюємо, аби ніхто й ніколи не посмів скривдити жодну українську дитину!

 

Прес служба суду