flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Шумськогого районного суду Тернопільської області продовжують допомагати військовим.

23 лютого 2024, 10:46

З перших днів війни Шумський районний суд Тернопільської області  допомагає Збройним Силам України, підтримує наших захисників і захисниць.

За період дії правового режиму воєнного стану в Україні, судді Шумського районного суду Тернопільської області здійснили перерахунок зі своєї суддівської винагороди на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України 525300 гривень для підтримки Збройних Сил України. Кошти перераховують щомісяця, починаючи з  березня 2022 року.

Окрім того суддями та працівниками апарату суду протягом 2022-2023 років  виділено понад  290000 гривень на запчастини та ремонт автомобілля для військових, закупівлю генератора для військової частини 3002 «Т» Національної гвардії України, військового одягу та військової амуніції медикаментів, продуктів харчування .

Працівники апарату суду долучаються до усіх можливих волонтерських ініціатив, які проходять у громаді та спрямовані на підтримку Збройних сил України.

Судді та працівники апарату Шумського районного суду Тернопільської області вірять у перемогу та продовжуватимуть допомагати армії.

Бережіть себе! Слава Україні! Віримо в Збройні Сили України!

 

Пресслужба суду.